Over ons

Eric Wagner is een ervaren projectmanager die zijn carrière in de Informatie en Communicatie Technologie is begonnen in 1993.

Na 19 jaar in diverse functies voor verschillende bedrijven werkzaam te zijn geweest heb ik in 2012 besloten om zelfstandig verder te gaan en mij te blijven te richten op het leiden van projecten.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest binnen de verschillende internationale organisaties en heb ik een brede kennis en ervaring ontwikkelt in de olie- en gasindustrie waar ik diverse complexe projecten heb geleid in zowel de Upstream en Downstream business.

Ik ben een resultaat gerichte en besluitvaardige project manager met een coachende stijl. Een People manager, die projectmedewerkers weet te enthousiasmeren en enthousiast te houden. De uitdaging en voldoening vind ik in het leiden van complexe projecten en deze tot een succesvol einde te leiden.

Mijn motto; Samenwerking leidt tot Sucess!

Een project of opdracht is altijd teamwerk, of het nu gaat om de teamleden, opdrachtgever(s) en stakeholders of de eindgebruikers. Zorgen dat alle teams samenwerken en dat alle betrokken enthousiast zijn over het te behalen doel is de weg naar succes. Daarbij is voor mij belangrijk dat iedereen in zijn eigen rol binnen het project of opdracht het beste uit zichzelf haalt. Duidelijke communicatie op een transparantie manier is daarbij het belangrijk uitgangspunt.

Mijn kerncompetenties zijn project- en interim management; met de focus op complexe en grootschalige (internationale) infrastructuurprojecten op het gebied van Kantoor Automatisering, Proces Automatisering,  Process Control Domain IT-Security en Process Control Netwerken.